Guesthouse Enikő

Te simţi copleşit de aglomeraţia zilnică, vrei să evadezi din oraşul tău prăfuit şi să ajungi într-o zonă liniştită şi fermecătoare? Atunci te așteptăm cu drag la noi, te întâmpinăm cu o atmosferă relaxantă într-un anturaj pitoresc, în care vei simți că timpul se oprește.
Musafirilor sosiţi le oferim o vacanţă paşnică, iar pentru cazarea le stau la dispoziţie următoarele camere:
1 cameră cu 3 paturi single
1 cameră cu un pat dublu si 1 pat single
2 camere cu cate un pat dublu
La fiecare cameră aparţine baie individuală.

Pentru cei care doresc să se relaxeze din plin, oferim pachetul de demipensiune constând dintr-un mic dejun bogat şi variat și cină abundentă, toate preparate din ingrediente cultivate acasă și la ferma proprie.
După cină vă recomandăm o plimbare relaxantă pe jos, sau cu trăsura.
Pentru cei care doresc să facă drumeţii montane pot vizita traseele turistice din judeţul Maramureş, sau cărora le plac mai mult atracţiile oraşului, le recomandăm să facă turul oraşului Baia Mare, vizitarea muzeelor renumite şi monumentelor istorice din acest oras medieval.
Deasemenea şi în localitatea noastră sunt obiective turistice de vizitat: castelul Teleki în care funcţionează muzeul Petőfi, parcul castelului cu statui, biserica reformată, izvorul Vajda, veche de 200 de ani, sau cimitirul reformat unde se află mormântul familiei Teleki.


Vă aşteptăm cu mult drag!

Contact:

Telefon : 0745960103, 0746569666

Email : enikopanzio@freemail.hu

Image